top of page

Organik Olmayan Takipçi Satın Almanın Zararları

Organik olmayan takipçi satın almanın birçok zararı olabilir. Öncelikle, satın aldığınız takipçiler genellikle gerçek insanlar değildir ve genellikle hesapların sahiplenmediği veya etkin bir şekilde kullanılmayan bot hesaplarıdır. Bu nedenle, satın aldığınız takipçiler size gerçek bir kitleyi yansıtmaz ve etkileşim alamayabilirsiniz.


Ayrıca, birçok sosyal medya platformu organik olmayan takipçileri tespit edebilir ve hesabınızı yasaklayabilir ya da uyarabilir. Bu, takipçi satın almanın yasal olmadığını ve yasak olduğunu unutmayın.


Satın aldığınız takipçiler ayrıca genellikle aktif değildir ve hiçbir şekilde etkileşimde bulunmazlar. Bu, sizin yaptığınız paylaşımların görünürlüğünü azaltır ve gerçek takipçilerinizi etkileşime davet etmenizi zorlaştırır.


Sonuç olarak, organik olmayan takipçi satın almak size gerçek takipçi sayısını göstermez ve gerçek kitleyi yansıtmaz. Ayrıca, sosyal medya platformları tarafından tespit edilebilir ve hesabınız yasaklanabilir. Bu nedenle, organik olmayan takipçi satın almak pek de doğru bir seçenek değildir.



16 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comentários


bottom of page