top of page

Uygun Fiyatlı Tatil Yerleri

DİDİM

Ege Denizi kıyısında bulunan Didim, uzun kum plajları, tertemiz denizi, tarihi bölgeleri, her mevsim boyu güneşli havası ile her bakımdan harika bir tatil beldesi. Daha çok yazlıkçıların geldiği bu tatil beldesinde, otel fiyatları da hala uygun. Bu fırsatı es geçmeyip Didim’e tatile geldiğinizde, uluslar arası meşhur Apollon Tapınağı’nın izlerini ziyaret etmeyi, en güzel plajı Altınkum’un sularında serinlemeyi ve sosyal barlarında vakit geçirmeyi unutmayın!



Amasra

Deniz, kum, güneş deyince her ne kadar akla ilk olarak gelmiyor olsada, Karadeniz’in tatlı beldesi Amasra plajlarıyla dikkat çekiyor. Üstelik plajlardan çok daha fazlası mevcut Amasra’da. 3000 yıllık tarihi, yemyeşil ormanlık bölgeleri ve ilgi gören meşhur Amasra evlerini atlamamak gerek. Pansiyon açısından çok zengin seçenekler sunan Amasra, tatil için değerlendirebileceğiniz bir yer olabilir.


SIĞACIK

Türkiye’nin ilk sakin şehri olan Sığacık, mimarisi, organik ürünler pazarı, Sığacık’a özgü yemekleri ve uygun fiyatlı balık lokantalarıyla büyük ilgi topluyor. İnce kumlu ve tertemiz deniziyle Teos Plajı asla es geçilemez.



GAZİANTEP

Gaziantep, gurme turlarının en popüler adreslerindendir. Dünyanın en büyük mozaik müzesi olan Zeugma Mozaik Müzesi’ni gezdikten sonra kebapların, ya da baklavaların tadına bakın. Popüler mekânlar diye çekinmeyin, istediğiniz kadar yiyin, zira gelen hesap sizi düşüklüğü sebebi ile şaşırtacak



GÖKÇEADA

Türkiye’nin en büyük adaşı olan Gökçeada, henüz Bozcaada kadar tercih edilmese de doğal güzellikler açısından en az onun kadar muhteşem! 100 km’yi geçen sahil şeridinde sörf tutkunları için alanlarda mevcut.



FOÇA

İzmir’in ilçelerinden biri olan Foça, Ege kıyısının popüler bölgeleri Ayvalık ve Alaçatı gibi çok fazla tanınmıyor. Ama bu ekonomik tatil için bir avantajdır . Konaklamadan, kafelere, balıkçılardan tekne turlarına kadar her şey çok daha ucuz!



153 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page